سیر سیاه برای چی خوبه 2021-03-20

خواص سیر سیاه و مضرات مصرف بیش از اندازه مجله دکتریاب

فرایند تخمیر شامل استفاده کنترل شده از میکروب‌ها، مانند مخمر یا باکتری، برای تغییر ویژگی‌های غذا است. در بیشتر موارد، مصرف سیر به میزان متعادل در شیردهی خطری برای مادر و نوزاد ندارد. سیر همچنین به عنوان یک ضد اکسیدان قوی شناخته می‌شود و می‌تواند در محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو مفید باشد. برای انتخاب سیر سیاه با کیفیت، نکات مهمی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. اگر رنگ سیر روشن یا ناهموار باشد، ممکن است نشان‌دهنده کیفیت پایین یا فرآوری نامناسب باشد. استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمی‌گردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده می‌شود.

سیر سیاه دکتر بیز

از طرفی، سیر معمولی طعمی تند و بویی قوی دارد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. از نظر خواص دارویی، سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های بیشتر، تأثیر بیشتری در کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی دارد، در حالی که سیر معمولی بیشتر به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی شناخته می‌شود. مطالعات نشان می‌دهند سیر سیاه می‌تواند سطح کلسترول کلی بدن، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را کاهش داده و همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد.

در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست. سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد. در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد. پژوهش‌ها در کره جنوبی نشان داده‌اند که سیر سیاه توانمندی بالایی در حفاظت از کبد دارد.

اکثر مردم کشورهای مختلف جهان با خواص سیر سیاه کاملا آشنا هستند، به همین دلیل ترجیح می دهند برای دریافت خواص بی نظیرش مداوم از این خوردنی عالی استفاده کنند. تبلیغات شرکت‌های مختلف درباره خواص سیر سیاه در این زمینه نیز باید با احتیاط بررسی شود. بنابراین، اگر قصد استفاده از سیر سیاه برای درمان این مشکل را دارید، بهتر است انتظاراتی معقول داشته باشید. سیر سیاه واسه چی خوبه ؟ سیر سیاه علاوه بر خاصیت پایین آوردن چربی خون می تواند در چربی سوزی و افزایش متابولیسم بدن که سبب خروج بیشتر کالری از بدن می‌شود مفید باشد.

بنابراین در این مطلب روش های نحوه استفاده از سیر سیاه را شرح می دهیم. این راه حل ها می تواند کمک کند تا سیر سیاه از طریق اضافه شدن به غذا، به رژیم غذایی خانواده وارد شود و همه خانواده از فواید و مزایای آن بهره مند شوند. هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا می‌شوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید.

همه‌ی این‌ها به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. سیر سیاه دارای خواص ضدالتهابی است که می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند. التهاب می‌تواند منجر به بیماری‌های مختلفی مانند آرتروز و بیماری‌های قلبی و عروقی شود.

این ترکیبات می‌توانند مسیرهای التهابی را مسدود کرده و از تولید بیش از حد سایتوکاین‌ها (پروتئین‌های مرتبط با التهاب) جلوگیری کنند. جدا از همه‌ی خواصی که بررسی کردیم، پژوهش‌ها همچنین نشان می‌دهند سیر سیاه برای لاغری مفید است و می‌تواند به چربی‌سوزی کمک کند. این فایده‌ی سیر سیاه به دلیل ترکیبات چربی‌سوز و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که در این ماده‌ی غذایی پیدا می‌شوند و به افزایش سطح چربی‌سوزی بدن، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول کمک می‌کنند. سیر سیاه خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی قوی دارد و عسل هم از خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی برخوردار است. بنابراین با ترکیب کردن این ۲ ماده با هم می‌توانید سیستم ایمنی بدن‌تان را تقویت کنید و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله مشکلات قلبی را کاهش دهید.

یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلول‌ها و کاهش انرژی می‌شود. سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی خود، از آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلول‌ها را بهبود می‌بخشد. این امر باعث می‌شود بدن انرژی بیشتری تولید کند و فرد احساس نشاط و سرزندگی بیشتری داشته باشد. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف مداوم سیر سیاه می‌تواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در افراد مبتلا به فشار خون بالا به طور قابل توجهی کاهش دهد.

این گیاه دارای خواص بهداشتی فراوانی است و فواید بیشماری برای سلامت، لاغری و گوارشی دارد. قبل از مصرف این ماده غذایی برای درمان مشکلات خود حتما با متخصص طب سنتی مشورت کنید. می‌توانید از طریق سایت دکترتو به صورت حضوری یا آنلاین با پزشک در ارتباط باشید. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، در این فرایند، سیر سفید را در دمای ۷۷-۶۰ درجه و به مدت ۹۰-۵۰ روز قرار می دهند. از دیگر خوبی های سیر سیاه می‌توان به کمک در لاغری و حذف چربی رسوب کرده در عروق و رگ‌های بدن اشاره کرد. علاوه بر این، تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند.

سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلول‌ها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلول‌ها را کند می‌کند. کلاژن یکی از مهم‌ترین پروتئین‌های ساختاری پوست است که باعث افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش چین و چروک می‌شود. مصرف منظم سیر سیاه یا استفاده از ماسک‌های حاوی این ماده می‌تواند به روشن‌تر شدن پوست، کاهش لکه‌های تیره و افزایش شفافیت آن کمک کند. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل یا افزودنی به غذا، راهکاری طبیعی برای بهبود کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت محسوب می‌شود.

کافی است یک حبه سیر تازه پوست گرفته را داخل یک تکه گاز استریل قرار داده و داخل گوش بگذارید. سیر داخل مجرای گوش به کمک حرارت می‌تواند عفونت داخل گوش را برطرف کند. این سیر به راحتی می‌تواند به غذاهای گرم اضافه شود و به خاطر مزه ملایم و دلپذیرش به خوراک‌ها عمق و عطر خاصی بخشد. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید.

ترکیبات فعال سیر سیاه همچنین می‌توانند به تنظیم التهاب کمک کنند، که ارتباط نزدیکی با تقویت سیستم ایمنی دارد. این توانایی‌ها در کنار مزایای دیگر سیر سیاه، آن را به یک مکمل ارزشمند برای حفظ سلامت عمومی تبدیل می‌کند. این ماده با تحریک آنزیم‌های کبدی، فرآیند حذف سموم از بدن را تسریع می‌کند. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند و خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) را کاهش دهد.

شما با خوردن روزانه یک حبه سیر می توانید از ماده غذایی بهرمند شوید. یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید. اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود. این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد. اولین بار کره ای سیر سیاه برای مصارف دارویی تولید کردند چون سیرسیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد.

سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد (منبع). طبق تحقیقات پیشین این ماده پر خاصیت باعث بهبود فاکتورهای چربی خون مانند کلسترول کل، تری گلیسیرید، LDL و HDL می شود. افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده می‌کنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند.

توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر له‌شده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که به‌طور سنتی با استفاده از هاون چوبی له می‌شود. می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. همین حالا برای بررسی خواص و مضرات سیر مشاوره آنلاین یا تلفنی بگیر.

سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. سیر سیاه همان سیر سفید تخمیر شده است که 4 تا 5 برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد. سیر تازه را برای تخمیر شدن به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90٪ نگهداری می کنند. سیر پس از تخمیر، حالت ژله ای پیدا می کند و رنگ آن سیاه و مزه شیرینی پیدا می کند.

هرچند تحقیقات زیادی درباره تأثیر سیر سیاه در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده، اما توصیه می‌شود که زنان باردار و شیرده در مصرف این ماده زیاده‌روی نکنند. احتمال دارد که ترکیبات فعال آن باعث تحریک یا تغییر در هورمون‌ها شود. این روش‌ها نه تنها سلامت کلی بدن را بهبود می‌بخشند، بلکه راهی طبیعی برای افزایش انرژی، کاهش التهاب و پیشگیری از بیماری‌ها هستند.

این خاصیت باعث می‌شود که مواد غذایی سریع‌تر و مؤثرتر هضم شوند و احساس سنگینی و ناراحتی پس از غذا خوردن کاهش یابد. علاوه بر کاهش التهاب داخلی، سیر سیاه به بهبود التهاب‌های پوستی نیز کمک می‌کند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که سیر سیاه نه تنها در کاهش درد و التهاب موثر باشد، بلکه به عنوان یک راهکار طبیعی برای مقابله با بیماری‌های التهابی مزمن و تسکین ناراحتی‌های روزمره نیز کاربرد داشته باشد. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند تولید گلبول‌های سفید را افزایش دهد که اولین خط دفاعی بدن در برابر عفونت‌ها و ویروس‌ها هستند.

علاوه بر این، زنان باردار و شیرده نیز باید قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک مشورت کنند تا از هرگونه عوارض ناخواسته جلوگیری کنند. در نهایت، به یاد داشته باشید که هرچند سیر سیاه به عنوان یک ماده‌ی مفید شناخته می‌شود، اما توجه به عوارض جانبی آن و مشورت با متخصصان بهداشت و درمان ضروری است. ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند.

این خاصیت‌ها به همراه مزایای دیگر سلامت، به سیر سیاه محبوبیتی روزافزون در میان طرفداران سلامتی و تغذیه سالم داده است. سیر سیاه تا ۴.۵ برابر آنتی‌اکسیدان و مواد ضد سرطانی بیشتری را نسبت به سیر سفید ارائه می‌دهد. این افزایش خواص به دلیل تولید ترکیبات گوگردی در فرایند تخمیر است که در از بین بردن رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از سرطان کمک می‌کند.

برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند. در دوزهای معمولی، سیر، از جمله سیر سیاه، مقادیر کمی از برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم روزانه را فراهم می‌کند، اما برای تامین نیاز روزانه شما به این مواد مغذی کافی نیست. به عنوان مثال، سه حبه سیر تنها ۳٪ از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می‌کند، ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که نقش‌های مهمی در تقویت سیستم ایمنی، بهبود پوست و موارد دیگر دارد. سیر سیاه، یک نوع سیر فرآوری شده است که با قرار دادن سیر خام در معرض دمای بالا و رطوبت بالا به مدت چند هفته تهیه می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود که سیر سیاه رنگ تیره و طعمی متفاوت از سیر خام داشته باشد. در حالی که ممکن است سیر سیاه ظاهر عجیبی داشته باشد، خواص درمانی و تغذیه‌ای آن بسیار چشمگیر است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

همچنین، سیر سیاه با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانی‌تر، مانع از پرخوری و مصرف کالری اضافی می‌شود. به طور کلی، سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای رنگ سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است. این فرآورده خاصیت انرژی‌زایی دارد و معمولا از آن به‌عنوان ادویه و چاشنی در غذاها استفاده می‌شود. در میان فرآورده‌های سیر خام، سیر سیاه یکی از شناخته‌شده‌ترین مواد غذایی موجود در بازار جهانی است. این ماده‌ی غذایی برای نخستین بار در کشور کره و برای مصارف دارویی به وجود آمد.

مانند سیر تازه، تصور می‌شود که سیر سیاه دارای چندین مزیت سلامتی است. از جمله، حاوی مقدار بیشتری آنتی‌اکسیدان‌های مبارزه با بیماری نسبت به سیر خام است. آنتی‌اکسیدان موادی هستند که سلول‌های شما را از آسیب ناشی از مولکول‌های مضر به نام رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. زیاده روی در مصرف سیر با پایین آوردن فشار خون مادر در بارداری ممکن است روی جنین اثر منفی بگذارد و سوزش معده داشته باشد. اما مصرف متعادل آن به خاطر داشتن آنتی اکسیدان و خاصیت ضدالتهابی برای رژیم غذایی بارداری مفید است.

این نوع سیر، به دلیل فرآیند تخمیری که در خلال تولید آن اتفاق می‌افتد، دارای سطوح بالاتری از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفیدی مانند آلیسین است. آلیسین یکی از مهم‌ترین ترکیبات فعال در سیر است که به‌عنوان یک تقویت‌کننده طبیعی سیستم ایمنی شناخته می‌شود. سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و از بیماری‌های باکتریایی و ویروسی جلوگیری می‌کند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود می‌دهد. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند.

سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از سیر خام به دست می‌آید و همانگونه که از نامش پیداست، سیاه‌رنگ است و طعم ملایم‌تری هم دارد. سیر یکی از مواد طبیعی است که خواص ضدباکتریایی، ضد ویروسی و ضد التهابی دارد و می‌تواند در مداوای برخی از عفونت‌ها به کار رود. اما مصرف سیر به تنهایی برای سرماخوردگی درمان کامل را فراهم نمی‌کند. سرماخوردگی یک عفونت ویروسی است که عمدتا باعث التهاب مجاری تنفسی بالا (گلو، بینی و حلق) می‌شود. مصرف سیر می‌تواند برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهابات مرتبط با سرماخوردگی مفید باشد. سیر سیاه به دلیل ترکیبات غنی‌اش می‌تواند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی ایفا کند.

همچنین، تحقیقی دیگر تأثیر مثبت سیر سیاه بر چاقی و مشکلات کبدی و کلیوی را تأیید کرده است. بنابراین، اگر به دنبال روشی برای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیم‌های پُرچرب هستید، سیر سیاه گزینه خوبی است. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار می‌دهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد (منبع) و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است.

سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر می‌شود و به سیر سیاه تبدیل می‌شود. در نظر داشته باشید که مصرف بیش از حد سیر سیاه هم می تواند عوارضی داشته باشد. در تحقیقات ثابت شده که مصرف بیش از حد سیر تازه می تواند باعث مسمومیت شود. این مسئله با توجه به اینکه ترکیبات سیر سیاه و سیر تازه نزدیک به هم است در مورد سیر سیاه هم صادق است. بنابراین توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید و بیشتر از دو حبه در روز مصرف نکنید. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر تقویت رشد مو یا درمان ریزش مو توسط سیر سیاه وجود ندارد.

حالا که می‌دانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر می‌تواند در پخت‌وپز انعطاف‌پذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقه‌مند باشید. خبر خوب اینکه فرایند تهیه سیر سیاه خانگی بسیار آسان است، اما برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن باید صبوری زیادی به خرج دهید. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترش‌مزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها به حساب می‌آید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوش‌عطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاه‌های سراسر آسیا از مغازه‌های کوچک و محلی گرفته تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ پیدا می‌شود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کرده‌ایم.

برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود.

این اثر ممکن است از طریق کاهش مقاومت به انسولین یا افزایش تولید انسولین اتفاق بیفتد. همچنین، سیر سیاه منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که نقش مهمی در جلوگیری از دیابت و مسائل مرتبط با آن دارد. طب سنتی تاکید زیادی بر مصرف سیر به صورت حبه‌ای برای بیماران مبتلا به فشار خون دارد. سیر دارای ترکیبات فعالی است که می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کنند، از جمله آلیسین که یک ترکیب فیتوشیمیایی است. آلیسین می‌تواند به گسترش عروق خونی (وازودیلاتاسیون) کمک کند و در نتیجه باعث کاهش فشار خون شود. همچنین، قورت دادن سیر به خاطر خواص ضد التهابی می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم عصبی و کاهش التهابات عروقی کمک کند.

داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به این معنی است که بدن شما می‌تواند به طور موثرتری با عفونت‌ها و باکتری‌ها مبارزه کند. مصرف مداوم سیر سیاه می‌تواند سبب جلوگیری از بروز مشکلات مغزی مرتبط با افزایش سن، همچون پارکینسون و آلزایمر شود. این بیماری ها توسط سلول های مغزی آسیب دیده و وجود التهابات در مغز ایجاد می‌شوند. همانگونه که می‌دانید التهاب در مغز می‌تواند سبب بروز اختلال در حافظه و بدتر شدن عملکرد مغز با گذشت زمان گردد.

از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزه‌دار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده می‌شود. مخلوط حاصل را می توانید روی تکه های گوشتی که می خواهید سرخ کنید بمالید. مصرف بیشتر از دو حبه در روز توصیه نمی شود و می تواند مضر هم باشد؛ همان گونه که مصرف بیش از حد سیر تازه می تواند باعث مسمومیت یا مشکلات معده شود (منبع). مثلا می توانید سیر سیاه را خرد کنید و روی پیتزا، سالاد یا نان تُست بریزید و میل کنید؛ یا آن را همراه غذاهایی مثل سوپ بپزید. برای بهره‌مندی از مزایا و خواص بیشمار سیر می‌توان آن را به شکل تازه و خام، عصاره یا پودر داخل غذا، روغن سیر یا به صورت موضعی مصرف کرد. در عصر دیجیتالی امروز، خرید آنلاین سیر سیاه نیز گزینه‌ای قابل توجه است.

با توجه به پژوهش‌ها، تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام «آمیلوئید بتا» باعث التهاب در مغز می‌شود و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد. یک مطالعه با آزمایش روی موش‌ها نشان داده که سیر سیاه می‌تواند التهاب مغز ناشی از آمیلوئید بتا را کاهش دهد و حتی حافظه‌ی کوتاه‌مدت را هم بهبود ببخشد. در مطالعه‌ی دیگری هم دیده شده عصاره‌ی سیر سیاه از ایجاد اختلال در حافظه پیشگیری می‌کند. اگرچه ممکن است سیر سیاه را پدیده جدیدی بدانید، اما باید بدانید که تهیه و استفاده از سیر سیاه قرن‌هاست که مورد استفاده قرار می‌گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما پیش از آنکه در ایالات متحده رایج شود، در آسیا به خوبی شناخته شده بود.

پس همراه ما باشید تا خواص سیر سیاه را در کنار ارزش غذایی آن و حتی بهترین روش مصرفش مرور کنیم. بهترین زمان خوردن سیر خام صبح‌ها به صورت ناشتا است که میزان کلسترول بد خون را پایین آورده و باعث سلامت قلب می‌شود. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر قبل از تمرین و ورزش می‌تواند به افزایش استقامت و عملکرد ورزشی کمک کند.

برای این کار می‌توانید وارد سایت درمانکده شوید و از متخصص مورد نظر خود برای ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین تغذیه وقت بگیرید. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه التهاب را کاهش می‌دهند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برند و از استرس اکسیداتیو که به آسیب سلولی منجر می‌شود جلوگیری می‌کنند.

سیر خام خاصیت ضد ویروسی، ضد قارچی و ضدباکتریایی دارد که از بدن در مقابل بیماری و عفونت محافظت می‌کند. خوردن سیر خام در شب باعث شده که گلبول‌های سفید بیشتری تولید شود؛ این یعنی تقویت سیستم ایمنی بدن. یکی از روش های مهم و موثر جهت رسیدن به وزن دلخواه و لاغری، کاهش اشتها و افزایش متابولیسم سلول های چربی در بدن است. مصرف سیر سیاه تا حد زیادی سبب کاهش قابل توجه میزان پرخوری در افراد خواهد شد. در واقع یکی از فواید سیر سیاه که می‌توان به آن اشاره نمود، تاثیر این ماده بر کاهش وزن به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های موثر و آلیستین است.

در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند. نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت. بنابراین سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است.

در این نوشته می‌خواهیم نگاه دقیق‌تری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این ماده‌ی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه می‌توانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موش‌ها کردند. اما دادن عصاره سیر سیاه به موش‌ها از استرس اکسیداتیو و مختل شدن حافظه جلوگیری کرد. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه می‌شود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین می‌شود.

برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیق‌تر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرام‌پز بمانند. در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایه‌های چربی شکمی نازک‌تری داشتند.

اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. توصیه می شود ورزشکاران بوته های سیر رابه وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه یا استفاده موضعی از آن، راهکاری طبیعی برای تقویت سلامت پوست و مو است که بدون نیاز به مواد شیمیایی، زیبایی و سلامت شما را حفظ می‌کند.

با گنجاندن آن در رژیم غذایی خود، می‌توانید از مزایای قابل توجه آن بهره‌مند شوید. در یک اشاره دیگر، سیر سیاه از نظر مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی‌تر از سیر سفید است. این تفاوت‌ها باعث می‌شود که هر کدام از این نوع سیرها خواص منحصر به فردی داشته باشند اما در کاربردهای درمانی و غذایی، به عنوان مکمل‌های مفید و موثر محسوب می‌شوند.

سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارد، زیرا آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند را از بین می برد. همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. بر اساس پژوهش ها سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش می دهد. سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تأثیر مثبتی بر روی رگ‌ها دارد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، از جمله فشار خون و سکته را کاهش می‌دهد. مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل و چه به عنوان یک افزودنی غذایی، می‌تواند به افزایش سرعت متابولیسم، کنترل وزن و حفظ تناسب اندام کمک کند. این ماده طبیعی به ویژه برای افرادی که به دنبال روش‌های سالم و بدون عوارض برای کاهش وزن هستند، انتخابی عالی است.

سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. برای خرید سیر سیاه با کیفیت و قیمت بسیار مناسب به صفحه خرید سیر سیاه بروید. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقه‌ای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم. خوشحالم که با نوشتن مطالب به‌روز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماری‌ها و سبک زندگی سالم کمک می‌کنم. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبه‌های سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط می‌شود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن می‌شود. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه می‌شود.

این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز  نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند.

در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده می‌شود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبه‌های سیر به رنگ سیاه درمی‌آیند و سفت می‌شوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبه‌ها آب می‌روند و بنابراین پوسته بیرونی هم شل‌تر می‌شود. سیر برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مفید است. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده، بر روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید.

مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش درد و تورم در افرادی که از بیماری‌هایی مانند آرتریت روماتوئید یا دردهای عضلانی و مفصلی رنج می‌برند، کمک کند. همچنین، این ماده طبیعی می‌تواند میزان درد ناشی از ورزش یا فعالیت بدنی سنگین را کاهش داده و روند بهبود عضلات را تسریع کند. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود.

پژوهش‌گران پی برده‌اند که عصاره‌ی سیر سیاه می‌تواند برای از بین بردن سلول‌های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد کارآمد باشد. در مطالعات دیگری هم دیده شده که سیر سیاه باعث می‌شود سلول‌های سرطانی در روده‌ی بزرگ، معده و خون از بین بروند و رشد آن‌ها کاهش پیدا کند. سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترل‌شده به دست می‌آید. برای تهیه‌ی سیر سیاه، سیر خام را کم‌وبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری می‌کنند. پس از این مدت سیر حالت ژله‌ای پیدا می‌کند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه می‌شود.

مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود.